Chceš demokratické Česko bez korupce? Klikni a podpoř naše aktivity darem.

Průvodce voliče: Jak o protikorupčních zákonech hlasovali kandidáti ve Vašem kraji?

Průvodce voliče: Jak o protikorupčních zákonech hlasovali kandidáti ve Vašem kraji?

    Sdílet: 11. 10. 2017

    Praha, 11.10.2017 - Do milionu českých domácností právě míří naše předvolební noviny. Pokud jste je nenašli ve schránce, podívejte se na ně alespoň na webu.

    Kteří poslanci právě z vašeho kraje drželi sliby? Kdo z vašeho kraje protikorupční opatření naopak brzdil? A jak se k prospěšným zákonům stavěli ministři? To všechno se dozvíte z našich pravidelných předvolebních novin.

    Na stránce noviny.rekonstrukcestatu.cz snadno najdete přehled hlasování poslanců a senátorů, kteří se ve Vašem kraji v těchto volbách ucházejí o Váš hlas.

    --------------------------------------------------------------------

    Najděte si Váš kraj na noviny.rekonstrukcestatu.cz

    --------------------------------------------------------------------

    Připravili jsme unikátní data, která vám mohou pomoci i při nadcházejících volbách. V novinách vám nedáme návod na to, kterou stranu volit, ale máme spoustu užitečných informací o jednotlivých kandidátech. Nechcete-li volit naslepo, rozhodně vám přijdou vhod.

    Před minulými volbami se spojili občané a experti, aby prosadili 9 protikorupčních zákonů. 165 poslanců se zavázalo, že je budou podporovat. Pět zákonů se i díky Vám, občanům, podařilo prosadit! Zakroužkujte ty, kteří své slovo dodrželi.

    K čemu je to dobré?

    Když politici vědí, že je kroužkujete podle jejich hlasování, podaří se prosadit nevídané věci. Třeba nově musí politici dělat “majetkový striptýz” a na co si v politice “přišli” uvidíte na internetu. Na internetu se nově snadno podíváte i na každou korunu utracenou z vašich daní. To proto, aby se ty daně neztrácely. Je vidět i na to, kdo dává politickým stranám peníze.

    Přejeme Vám podnětné čtení a dobrou volbu!

    Sdílet: