Chceš demokratické Česko bez korupce? Klikni a podpoř naše aktivity darem.

Získejte podporu osobností a kandidátů do Senátu!

Získejte podporu osobností a kandidátů do Senátu!

    Sdílet: 07. 10. 2014

    Získejte podporu osobností a kandidátů do Senátu! Už víte, jakou celebritu získal ambasador Adam Wichera k podpoře Rekonstrukce státu? Podívejte se na video:

    Podívejte se, kdo to je, a sežeňte nějakou další těžkou váhu! Anebo napište kandidátům do Senátu, ať se ještě na poslední chvíli přidají do vybrané společnosti podporovatelů Rekonstrukce státu. To už by měla být hračka, kdo by nechtěl být mezi takovými osobnostmi, že?

    Podívejte se na seznam, kdo z kandidátů se ještě k Rekonstrukci státu nevyjádřil, a napište mu email. Může vypadat třeba takhle:

    Vážený pane kandidáte,

    v rámci přípravy na volby jsem zjistil, že jste zatím nevyjádřil podporu zákonům Rekonstrukce státu. Je to pro mé rozhodnutí podstatné, budu proto rád, pokud podporu zákonům veřejně vyjádříte, anebo mi stručně vysvětlíte svůj nesouhlas.

    Váš potenciální volič, XY

    P.S. Podporou Rekonstrukce státu se ocitnete v opravdu vybrané společnosti. Posílám vám fotku, abyste viděl, že mezi skalní podporovatele Rekonstrukce státu patří osobnosti té nejtěžší váhové kategorie.

    Ať už požádáte o podporu kamenné celebrity nebo kandidáty do Senátu, nominujte na Facebooku své přátele, ať to taky zkusí. Třeba takhle:

    Pro Rekonstrukci státu jsem získal podporu/požádal o podporu:

  • Jana Nepomuckého, skalního podporovatele
  • Martina Bursíka, kandidáta do Senátu
  • Václava Hampla, kandidáta do Senátu
  • Nominuju XY, ať taky požádá o podporu nějakou kamennou celebritu, anebo kandidáta do Senátu, ať podpoří zákony Rekonstrukce státu. Návod je zde.

    Pokud chcete přesvědčit další kamennou celebritu, nezapomeňte se vyzbrojit! Čepice je ke stažení v barevné verzi zde a v černobílé verzi zde.

    Pro zapůjčení šál se obraťte na Josefa Karlického: josef.karlicky@frankbold.org, +420 775 154 086.

    Fotky dalších skalních podporovatelů Rekonstrukce státu si můžete stáhnout zde.

    Přílohy:
    Čepice Rekonstrukce státu - černobílá
    Čepice Rekonstrukce státu - barevná

    Sdílet: