Chceš demokratické Česko bez korupce? Klikni a podpoř naše aktivity darem.

Otevírá se první e-shop s politickou mocí v ČR! Nakupujte vliv, dokud to jde jednoduše.

Otevírá se první e-shop s politickou mocí v ČR! Nakupujte vliv, dokud to jde jednoduše.

    Sdílet: 17. 08. 2016

    Praha, 17.8.2016 - Koupit si vliv v České republice nikdy nebylo jednodušší. Zbývá ale už možná jen několik dní. Rekonstrukce státu dnes exkluzivně otevírá na adrese vyprodejvlivu.cz nový e-shop, na kterém si v posledních dnech výprodeje s jedinečnými slevami můžete nakoupit svůj vliv u vybraných špičkových politiků.

    Nabídka tohoto serveru je opravdu bohatá. Vliv pro sebe i členy svých rodin si můžete zajistit u takových matadorů, jakými jsou Bohuslav Sobotka nebo Miroslav Kalousek, můžete nakupovat i stoupajících hvězd politického nebe, jakými jsou Andrej Babiš nebo Milan Chovanec a nebo vsadit na jistotu a nakoupit u Zdeňka Škromacha nebo Michala Haška. Začínající hráči mohou vyzkoušet zajistit si vliv u Dominika Feriho nebo Matěje Hollana, kdo by chtěl vsadit na černého koně, vybere si zřejmě Tomia Okamuru.

    “Je to jedinečná šance, která je ale časově omezená. Výprodej vlivu může skončit už 24. srpna, pokud senátoři schválí nová pravidla pro financování stran a kampaní.  Ta můžou výrazně omezit nekontrolované a neprůhledné získávání vlivu u politických stran,” říká Pavel Franc z organizace Frank Bold, jeden z pěti garantů Rekonstrukce státu.

    Od dnešního dne tak můžete navštěvovat stránku vyprodejvlivu.cz a získávat na ní vliv od vybraných politiků.

    Michal Hašek vám tak umožní třeba “zatopit premiérovi, uspořádat spanilou jízdu motorkářů nebo jen jednoduše zařídit evropskou dotaci. Všechny zakázky vyřizuje neexistující mluvčí.”

    “Investice do Dana Ťoka je bezpečným způsobem, jak získat vliv a zhodnotit peníze. Rádi byste se postarali o výběr mýta na našich silnicích nebo položili pár kilometrů asfaltu v Českém ráji, zařaďte s Danem Ťokem nejvyšší rychlost a pořádně to rozjeďte,”
    nabízí zase e-shop nákup vlivu současného ministra dopravy.

    Podrobnější informace o obsahu reformy kontroly financování politických stran a kampaní se dočtete i v blogu Pavla France a Víta Šimrala:

    Den D pro průhlednější kampaně se blíží (iHNED.cz, 17.8.2016)

    Více informací:

    Václav Zeman, Rekonstrukce státu
    tel.: 734 202 656

    Sdílet: